Nieuw wonen op een plek met historie

Operahof ligt op de plek van de voormalige Nationale Reisopera, op de hoek van de Javastraat en de Perikstraat. Je woont hier nieuw en comfortabel, maar met alle gemakken en gezelligheid van een bestaande buurt. Ander groot voordeel is dat je zo naar het centrum van Enschede loopt. Het is hier heerlijk wonen in de luwte met de stad nabij.

Bekijk de kavelkaart en kies je favoriete bouwnummer

Alles bij de hand

In de directe nabijheid van Operahof vind je alles wat je dagelijks nodig hebt. Supermarkten, speciaalzaken, horeca, scholen, sportverenigingen en zwembad Aquadrome… het is allemaal dichtbij! Je loopt zo naar de Kuipersdijk waar je je boodschappen kunt doen bij de supermarkt, maar waar je ook terecht kunt voor minder dagelijkse zaken zoals een banketbakker, pizzeria, schoenmaker en kapper. Nog uitgebreider shoppen? Binnen 5 minuten sta je op het Van Heekplein. Een kopje koffie op een terrasje, even naar de gezellige markt of een avondje uit? Je kunt de auto thuis laten!

Gezellige buurt

In Operahof –en de directe omgeving- woon je gezellig en zeer gevarieerd. Van jong tot oud en alles er tussen in; hier woont iedereen gemoedelijk door elkaar heen. De buurt is sociaal, mensen kennen elkaar, er is een jaarlijks buurtfeest en kinderen spelen heerlijk samen in de vele speeltuintjes die de buurt rijk is.

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92a
Postbus 241
7460 AE Rijssen
Tel. 0548-53 54 45
operahof@nijhuis.nl
nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Heb je vragen over Operahof?
Stel ze via 'Mijn chat' in je persoonlijke account
account.operahof.nl/inloggen

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2