In 5 stappen naar een nieuwbouwwoning

Je hebt interesse in een woning in Operahof. Maar hoe gaat de verkoop nou precies in zijn werk? Wij hebben het verkoopproces inzichtelijk gemaakt in een stappenplan. Op dit moment zijn we bij stap 1, interesse tonen. Via deze website, onze digitale nieuwsbrief en Facebookpagina informeren wij je wanneer de volgende stappen plaats vinden.

1. Interesse tonen

Heb je interesse in de nieuwbouwlocatie Operahof? Laat het ons weten: meld je aan via dit inschrijfformulier. Wij houden je dan over het hele traject op de hoogte met digitale nieuwsbrieven en via onze Facebookpagina.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met inloggegevens voor je persoonlijk dashboard. Daarin staan de gegevens die je bij jouw aanmelding hebt doorgegeven, en worden keuzes die je de komende tijd maakt (bijvoorbeeld met betrekking tot je favoriete bouwnummer(s)) bijgehouden. Naarmate het plan vordert, kun je via jouw persoonlijk dashboard ook gebruik gaan maken van een handige chatfunctie (niet live, wel binnen twee werkdagen antwoord).

Het dashboard bevat tevens een digitale enquête. Hoe zorgvuldiger jij en andere geïnteresseerden die invullen, hoe beter wij het plan tot in detail kunnen afstemmen op jullie specifieke wensen. Bij jouw aanmelding vragen we je in de enquête ook enkele financiële gegevens. Dat doen we puur om te beoordelen of ons nieuwbouwplan past bij de mogelijkheden van degenen die erin geïnteresseerd zijn.

2. Jouw favoriete bouwnummer(s) doorgeven

Nu is het tijd om te bepalen welke bouwnummers het meest in de smaak vallen bij jou en jouw mede-geïnteresseerden. Zo kunnen we nog beter zien of ons plan als geheel past bij jullie woonwensen. Daarom vragen we je om jouw bouwnummervoorkeur aan ons door te geven (via uw persoonlijke dashboard). Tegen die tijd, vind je de bouwnummers met alle details op de interactieve kaart die dan online staat op de website. Let op: dit is allemaal geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. De informatie die wij halen uit de digitale enquête van stap 1 en de bouwnummervoorkeuren uit stap 2 is voor ons heel waardevol om uiteindelijk een optimaal nieuwbouwplan te kunnen realiseren. Daarom belonen we je voor jouw medewerking: hoe actiever jouw bijdragen, hoe groter de kans dat je een woning krijgt toegewezen.

Kies je favoriete bouwnummer(s)

3. Schrijf je in voor de officiële verkoop

Als de officiële verkoop van start gaat, is alle informatie over het plan digitaal beschikbaar. Via deze website vind je dan alle brochures, tekeningen, prijzen (ook van opties) en nog meer nuttige informatie. Ook kan het zijn dat we je de gelegenheid bieden om vragen te stellen, bijvoorbeeld tijdens een infodag of spreekuur. Let wel: bij dit soort sessies krijgt je geen informatie die niet ook al via de website wordt aangeboden. Ook maak je als bezoeker de kans op toewijzing van een woning niet groter. De sessies zijn puur bedoeld voor mensen die vragen hebben over de beschikbare informatie.

In deze derde stap kun jij je ook gaan inschrijven als gegadigde voor een woning. Dat gebeurt helemaal digitaal; je hoeft er de deur niet voor uit. Wel moet jouw inschrijving binnen een bepaalde tijd voltooid zijn (meestal twee weken), zodat we de vaart erin kunnen houden. Let op: deze inschrijving is nog steeds geheel vrijblijvend.

Bij jouw inschrijving vragen we in ieder geval de volgende gegevens:

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen en te voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Wat de privacy betreft zijn wij uiteraard gebonden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Mocht jij je uitschrijven via jouw persoonlijke dashboard (dat kan op elk moment), dan worden jouw gegevens automatisch gewist. Daarnaast kun je ons te allen tijde verzoeken jouw gegevens direct te vernietigen.

Nadat de inschrijfperiode is verstreken, worden de diverse bouwnummers toegewezen.

Krijg je een woning toegewezen, dan gaat het om een optie die je nog twee weken bedenktijd geeft voordat je een KAO (koop-aannemingsovereenkomst) ondertekent. Krijg je niet direct een woning toegewezen, dan ben je automatisch reservekandidaat en ontvang je bericht wanneer er alsnog een woning van jouw voorkeur beschikbaar komt.

4. Jouw ideale woning samenstellen

Na het ondertekenen van de KAO is het tijd om jouw ideale woning samen te stellen. In deze stap kijk je samen met onze woonconsulent naar eventuele opties en meer-/minderwerk. Ook maak je specifieke afspraken over de keuken en badkamer. Voor al deze keuzes heb je niet onbeperkt de tijd. Een deel van de bouw wordt namelijk voorbereid in onze fabriek. Op het moment dat wij daarmee beginnen, moet je al jouw keuzes hebben gemaakt.

5. De fabriek en start bouw

In deze vijfde en laatste stap sturen wij eerst de fabriek aan naar aanleiding van jouw persoonlijke keuzes. Vervolgens gaat de bouw van de woning officieel van start. Op naar jouw prachtige nieuwe droomwoning!

 

Meld je nu aan en kies je favoriete bouwnummer

Heb je interesse om te wonen in een splinternieuw stukje Enschede? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde en kies je favoriete bouwnummer. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen door middel van onze nieuwsbrief.Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92a
Postbus 241
7460 AE Rijssen
Tel. 0548-53 54 45
operahof@nijhuis.nl
nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Heb je vragen over Operahof?
Stel ze via 'Mijn chat' in je persoonlijke account
account.operahof.nl/inloggen

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2