Stoer en gevarieerd

De 43 woningen staan in een besloten hofje zodat ze echt een buurtje op zich vormen. De twee-onder-een-kapwoningen staan door het hele plangebied heen, de rijwoningen staan midden in het hof en de kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap liggen aan de Floresstraat.

De architectuur van de woningen is stoer en robuust en sluit perfect aan bij de bestaande bebouwing. Veel variatie in steenkleur en gevelvorm zorgt voor een afwisselend straatbeeld, waarbij subtiele accenten in het metselwerk de woningen karakter geven.

Bekijk de kavelkaart en kies je favoriete bouwnummer

Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen zijn er in twee varianten: een royale versie van 5,7 meter breed en een extra brede variant van 6 meter. Van beide versies zijn ook weer twee varianten: met een dwarskap en een langskap.

Rijwoningen

De 5 riante rijwoningen vormen een korte rij, midden in het plangebied. Je woont hier tegenover een groenzone, dus je hebt mooi en vrij uitzicht. Omdat deze woningen maar liefst 6 meter breed zijn, is het volwaardig alternatief voor een twee-onder-een-kapwoning. Ook hebben ze een ruime tuin met berging.

Vrije kavels / CPO

De 8 kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) liggen naast elkaar aan de Floresstraat. Dit is een bijzonder stukje Operahof, want hier bepalen 8 kopers samen wat voor bebouwing er komt te staan.

Meld je nu aan en kies je favoriete bouwnummer

Heb je interesse om te wonen in een splinternieuw stukje Enschede? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde en kies je favoriete bouwnummer. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen door middel van onze nieuwsbrief.Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92a
Postbus 241
7460 AE Rijssen
Tel. 0548-53 54 45
operahof@nijhuis.nl
nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Heb je vragen over Operahof?
Stel ze via 'Mijn chat' in je persoonlijke account
account.operahof.nl/inloggen

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2