Vrije kavels / CPO

De 8 kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) liggen naast elkaar aan de Floresstraat. Dit is een bijzonder stukje Operahof, want hier bepalen 8 kopers samen wat voor bebouwing er komt te staan. Je koopt een kavel en zoekt samen met de andere CPO-kopers een architect en een aannemer uit. Zo heb je alle vrijheid van zelf laten bouwen, met de prijsvoordelen van een collectief.

Bij CPO ben je, samen met je toekomstige buren, zelf de projectontwikkelaar. Jullie organiseren je in een vereniging, nemen samen alle beslissingen en werken direct samen met alle partijen in het bouwproces. Zo bouw je tegen kostprijs een woning op maat die precies aan jouw wensen voldoet.

Bekijk de kavelkaart en kies je favoriete kavel

Voorbereid op de toekomst

Er is geen weg terug, de regering wil dat in 2050 alle 7,6 miljoen huizen zijn afgesloten van fossiele brandstoffen. Wanneer je kiest voor één van de woningen van Operahof voldoe jij al aan deze verplichting. Alle woningen van Operahof worden volledig gasloos en energieneutraal opgeleverd. Zo ben jij goed voorbereid op de toekomst en voorkom je dat je jouw woning moet ombouwen tot een gasloze woning. Het op een later moment ombouwen is namelijk veel duurder. Bovendien is een gasloze en energieneutrale woning beter verkoopbaar in de toekomst.

Meld je nu aan en kies je favoriete bouwnummer

Heb je interesse om te wonen in een splinternieuw stukje Enschede? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde en kies je favoriete bouwnummer. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen door middel van onze nieuwsbrief.